Dansk Border & Fifeklub

Stiftet 2008

Referater best. møder

Referat af bestyrelsesmøde den 30-01-2019

 

REFERAT: af bestyrelsesmøde den 30-1-2019.

Fremmødte: Gert, Lars, Ole

Afbud fra Bjarne (sygdom)

Suppleanten Kaj mødte ikke.

DAGSORDEN:

1. Evaluering af sidste års udstilling - herunder udstillingsmateriel.
2. Generalforsamling - temadag
3. Udstilling 2019 - herunder dommervalg.
4. Fremtiden for D.B.F.
5. Medlemmer
6. Økonomi
7. Evt.

Ingen ændringer på ovennævnte dagsorden.

Ad 1

Vi er meget glade for det gode samarbejde, vi har med Region Fyn og Syd i forbindelse med regionens udstillingsudstyr. Her er Palle Jørgensen (trailer og kørsel m.m.) og Knud Hansen en stor hjælp.

Indtil andet er besluttet skal vi hver gang bruge samtlige reoler.

Fremadrettet skal vi sikre, at der er den nødvendige hjælp ved opsætning af fugle på reoler. Der er hver gang en del fugle, som er tilmeldt forkert. Lars finder en løsning på dette problem.

Rigtig mange har rost vores udstillingsform, hvor fagligheden omkring bedømmelsen og det gode givende samvær prioriteres højt.

Ad 2

Temadagen med generalforsamlingen afholdes lørdag den 23. februar på BMS i Kolding. Meget snart vil du modtage en invitation med alle relevante oplysninger. Næste år vil vi afholde temadagen med generalforsamling på Sjælland.

Ad 3

Vores udstilling i 2019 bliver afholdt lørdag den 7. december. Da udstillingen sidste år gav et stort underskud, besluttede vi følgende: bespisning hæver vi til 150 kr. 15 tilmeldte fugle koster 20 kr pr. stk, efterfølgende fugle er gratis, porto, katalog og burkort 25 kr. Det er mange år siden, at priserne er blevet reguleret – nu er det nødvendigt.

Lars arbejder på at få dommere hyret til udstillingen i år.

Ad 4

På mødet havde vi en debat om dette emne. Vi blev enige om at tage foreningens fremtidige udvikling op på temadagen. Vi var enige om at forsøge at fastholde sommermøderne i øst og vest. Interesserede må meget gerne kontakte os.

Ad 5

I forbindelse med punkt 4 vil vi ganske givet også komme ind på medlemstallet, som over en årrække har bevæget sig i en negativ retning. Det er der ganske givet flere grunde til, hvor den mest betydningsfulde er manglende tilgang. VI HÅBER MEGET AT DE SIDSTE FÅR INDBETALT KONTINGENT – gå ind på hjemmesiden under KONTAKT DBF, der finder du foreningens kontonr.

Ad 6

Udstillingen i 2018 gav et stort underskud. Den ene dommer sygemeldte sig kort tid før udstillingen. Hans flybillet valgte vi at betale. Udover flybilletter har vi også udgiften til hotelværelser, rosetter, pokaler m.m.

Ad 7

Intet

Lars. Gert, Ole

DANSK BORDER OG FIFEKLUB

© 2011 Alle Rettigheder forbeholdes.