Dansk Border & Fifeklub

Stiftet 2008

Hjemme hos:
Kære læser.

Henrik har tidligere skrevet om sin oplevelsesrige sommerferie på Kreta, hvor han opsøgte den lokale kanariefugleforening. Efterfølgende har Hans Jørgen (jysk opdrætter) benyttet sig af Henriks kontakt, som nedennævnte brev til Henrik viser, og har haft stor succes på Kreta.

Hans Jørgen fik endda en gave med hjem til os.

 

billed fra kreta r billed fra kreta 2r
set fra siden set forfra

 


Hej Henrik

Så er vi kommet tilbage efter en meget begivenhedsrig ferie på Kreta. Vi havde aftalt med Dimitris at vi skulle mødes. Onsdag aften blev vi så hentet på vores hotel og kørt til en terverna i Chania, det samme sted hvor I var. Super hyggelig aften med Dimitris, Jannis, Manolis, Costas og Stavros, jeg blev medlem af deres klub. DBK fik en plaque af P.O.C, som jeg fik med hjem til jer. Næste dag blev vi igen hentet af Dimitris på hotellet, og kørt hjem til ham for at se hans fugle, derefter videre til Manolis, hvor der også var fine fugle at se og hans kone havde bagt kage og brød til os. Vi kørte derefter til Stavros, for at se hans forskellige fugle,efter 4- 5 timer var vi igen på hotellet efter et spændende møde med dem alle, og vi blev alle steder taget hjertelig imod, vi kan nu se tilbage på hyggelige møder med de græske fuglevenner. Den bedste ferie vi har haft på den måde.

De fik også det F 10 som jeg kunne skaffe og en dåse Amoxicure, som jeg fik gennem Frank Darling, en lille pudsighed i den forbindelse var at familien som boede under os på hotellet var gode venner og nabo med Frank.

Mvh

Hans Jørgen

PS

Fuglevenner herfra er meget velkommen hos dem.

 

Se artiklen fra Hans Jørgen Ferie på Kreta  (artiklen vises på jfkk's hjemmeside).

Translate

danlenfifrdeisnosv

Vi har 22 gæster og ingen medlemmer online

DANSK BORDER OG FIFEKLUB

© 2011 Alle Rettigheder forbeholdes.